Transitievergoeding bij ontslag

Alle ins en outs van de wettelijk verplichte Transitievergoeding bij ontslag in Groenlo.

Ontslagvergoeding Groenlo

Als u wordt ontslagen in Groenlo, dan krijgt u een ontslagvergoeding. Dit wordt in Groenlo ook wel de transitievergoeding genoemd. Voorwaarde is dat uw dienstverband in Groenlo tenminste 24 maanden heeft geduurd. De hoogte van de transitievergoeding in Groenlo hangt af van uw netto loon, zoals bijvoorbeeld netto 1592 euro per maand. Dit hangt ook af van de looptijd van uw contract om te werken, zoals bijvoorbeeld 2 jaren en 7 dagen.

Ontslagvergoeding bruto salaris

Verdient u meer dan 1342 euro bruto per maand? En weet u of uw netto inkomen meer dan 805.14 euro bedraagt? Wist u dat meer dan 15% van de werknemers in Groenlo meer dan 805.15 euro verdient per maand?

Transitievergoeding werknemer

Als u uw baan kwijt raakt in Groenlo dan kan u recht hebben op een transitievergoeding, tot wel 2014 euro. De transitie vergoeding is een vergoeding die uw werkgever in Groenlo aan u moet betalen. U hebt recht op een transitievergoeding als u tenminste 24 maanden in dienst bent geweest bij uw werkgever in Groenlo.

Transitievergoeding UWV werkplein

Als uw werkgever u ontslaat via UWVwerkplein of via de rechtbank in Groenlo, dan heeft u recht op een transitievergoeding. Dan voert uw werkgever in Groenlo dus een ontslagprocedure tegen u, waartegen u verweer moet voeren. Daarvoor voor heeft u een arbeids recht advocaat uit Groenlo nodig.