Transitievergoeding berekenen

Transitievergoeding berekenen

Tips bij het maken van berekeningen voor uw transitievergoeding in ‘s-Gravenzande.

Ontslagvergoeding ‘s-Gravenzande

Als u wordt ontslagen in ‘s-Gravenzande, dan krijgt u een ontslagvergoeding. Dit wordt in ‘s-Gravenzande ook wel de transitievergoeding genoemd. Voorwaarde is dat uw dienstverband in ‘s-Gravenzande in elk geval 24 maanden heeft geduurd. De hoogte van de transitievergoeding in ‘s-Gravenzande hangt af van uw netto loon, zoals bijvoorbeeld netto 1591 euro per maand. Dit hangt ook af van de duur van uw arbeidscontract, zoals bijvoorbeeld 2 jaren en 6 dagen.

Ontslagvergoeding bruto salaris

Verdient u meer dan 1341 euro bruto per maand? En weet u of uw netto inkomen meer dan 804.62 euro bedraagt? Wist u dat meer dan 14% van de werknemers in ‘s-Gravenzande meer dan 804.63 euro verdient per maand?

Transitievergoeding werknemer

Als u uw baan kwijt raakt in ‘s-Gravenzande dan kan u recht hebben op een transitievergoeding, tot wel 2013 euro. De transitie vergoeding is een vergoeding die uw werkgever in ‘s-Gravenzande aan u moet betalen. U hebt recht op een transitievergoeding als u tenminste 24 maanden in dienst bent geweest bij uw werkgever in ‘s-Gravenzande.

Transitievergoeding UWV werkplein

Als uw werkgever u ontslaat via UWVwerkplein of via de rechtbank in ‘s-Gravenzande, dan heeft u recht op een transitievergoeding. Dan voert uw werkgever in ‘s-Gravenzande dus een ontslagprocedure tegen u, waartegen u verweer moet voeren. Daarvoor voor heeft u een arbeidsrecht advocaat uit ‘s-Gravenzande nodig.